Gratis offerte!   02 828 24 24   info@pdm-moves.be Offre gratuite!

HOME

Welkom op de website van PDM Moves!

Sven Van Droogenbroeck, zaakvoerder, groeide op in de verhuissector en het werd snel duidelijk dat het later zijn passie zou worden. Een passie die hij deelt met zijn medewerkers om samen een professioneel team te vormen. Een team van ervaren verhuizers onder de leiding van de zaakvoerder is de garantie voor een zorgeloze verhuis. Alvast veel geluk gewenst op uw nieuwe locatie en hopelijk tot binnenkort!

Een maximale klantentevredenheid is dan ook onze primaire doelstelling!

Benieuwd naar onze dienstverlening? Met een eenvoudige klik op de onderstaande links en de onderrubrieken heeft u reeds een overzicht van de diverse mogelijkheden. Wij beantwoorden uiteraard met veel plezier en vrijblijvend al uw vragen.

PDM Moves

PDM moves heeft jarenlange ervaring in verhuizingen, groot of klein, eenvoudig of moeilijk, woning of kantoor, van budgetformules tot full-service.

PDM Storage

U kan bij ons terecht voor een “short en long-term “ opslag in individueel beveiligde of gemeenschappelijke ruimtes, naargelang uw behoeftes en volume.

PDM Services

We staan eveneens voor een volledig dienstenpakket gaande van cleaning, distributie, … tot Facility management. Vragen over PDM Services? Laat het ons weten!

Professionele Dragers en Monteurs

Werkhuizenstraat 46 – 1800 Vilvoorde – Tel: 02/828.24.24 – info@pdm-moves.be</>